Durcsó, amint előkerül a mérleg, a fakanál...

és a habverő, máris sokkal jobban érzem magam!

Erdélyi rakott padlizsán

Erdélyi recept, édesanyám kapta a pótnagymamámtól, én most először próbáltam ki. Remek nyári vendégváró, könnyű, mégis laktató és nagyon finom. A tojást jó frissen, sütés ...

100 %-os diótorta

Anyai nagypapám édesanyja, Öreganya receptjeiből egyet már feltettem ide, de nagymamám édesanyja, Koczor-dédi is tudott ám a konyhában! Ő fiatalon meghalt, én bőven nem találkoztam ...

Nagymama zöldséges csirkéje

Édesanyám már többször készítette ezt a Lajos Mari 99 szárnyasételéből származó fogást vendégek érkezésekor, de én most álltam neki először, mikor angliai családom jött ...

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...