Dukai Regina Instagramján vallott betegségéről, és mutatta meg műtéte nyomait testén

Dukai Regina hosszasan taglalta tökéletlenségeit Instagramján - a monológ végén pedig a sok külső "hiba" mellett két komolyabb betegség neve is felmerült.

"Szeretem a nagy fogaimat,amik miatt sokszor lófejűnek csúfoltak, mert nélkülük nem lenne olyan a mosolyom,amilyen, és a természetesen vastag számban is nagy szerepet játszanak ezek a nyuszifogak" - ilyen és ehhez hasonló tökéletlenségeit veszi sorra Dukai Regina nemrég megjelent Instagram-posztjában. Helyet kap még a listán a csinos influenszer állítólag túlzottan is vékony szálú haja, reggelre mindig bucira dagadó szemhéja, az (ülve) egy shar pei harmonikázó bőréhez hasonlatos hasa, narancsbőre vagy eres kezei.

Mert ugye kinek nincsenek hibái?

Az endometriózisról itt olvashatsz bővebben:

Erős görcsök, fájdalom a nehéz napokon? Lehet, hogy ez a betegség áll a háttérben

A POSZTOT ITT TALÁLOD!

A kevéssé súlyos "testi hibák" után viszont szóba hozza szívbetegségét is, amire naponta gyógyszert szed, és amitől néha nem kap levegőt, valamint nemrégi endometriózis-műtétét és annak picike nyomait hasán - amiket egyébként fotón mutat meg, és arra biztat mindenkit, a hibáival együtt szeresse magát.

Ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

via

címlapfotó

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...