Duci vagy? Attól még jógázhatsz!

Túlsúllyal már nehezen vágunk neki a mozgásnak, és persze az sem mindegy, hogy milyen mozgásformát választunk. Kipróbálhatjuk pl. a jógát. Az Jessamynnak is bejött!

Ördögi körbe keveredünk: túlsúlyosak vagyunk, ezért nehezünkre esik a mozgás, viszont lustaságunknak köszönhetően a kilók száma is csak nő.

Pedig túlsúllyal sem feltétlenül kell tunyának lennünk, csak meg kell találni magunknak a megfelelő mozgásformát!

Ezt tette Jessamyn Stanley is.

Olvastad már?

Nem, a személyi edző nem luxus

Jessamynt 16 éves korában vitte el nagynénje egy Bikram-jóga órára (tudjátok, ez az a jóga, mikor 38-40 oC fokban zajlik a foglalkozás), amitől persze jól megijedt, és totális antijógista lett.

A következő impulzus már egyetemista korában érte, amikor barátnőjével kezdtek el újra Bikram-jóga órákra járni. Ekkor azonban, már pár évvel idősebben igazi spirituális élményként élte meg a jógaórákat, és azóta abba sem hagyta a rendszeres gyakorlást.

Jessamyn ma 27 éves, képzett jógatanár, saját bevallása szerint a pozitív testkép szószólója, aki hozzáállásával, kitartásával, elfogadásával igazi inspiráció sokak számára.

Vegyünk példát róla, ne higgyük azt, hogy nagy túlsúllyal nincs számunkra megfelelő mozgásforma! Keressünk fel egy személyi edzőt, és találjuk meg a számunkra legjobbat!

(via Bored Panda)

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...