Több tízezret is fizethetünk ezért a hamburgerért

Valószínűleg már kitaláltad, hogy az arany dobja meg az árát, de mégis miért kezdett el az étterem ilyen burgereket gyártani? Ez már sokkal izgalmasabb!

A Dope Burger nevű vendéglátóhely 42 ezer forintért árulja 24ct Gold Burger, vagyis 24 karátos aranyburgerre keresztelt ételét. Ez persze nem nagy újdonság, hiszen rengetegen készítettek már ilyen típusú, arany hamburgert, azonban ez az étterem vállalja, azért hozták létre ezt a fogást, hogy rálicitáljanak a sószórós mémjéről ismert török séf, Salt Bae éttermének hasonló szendvicsére.

A nem mindennapi burger mind a két étteremben ugyanannyiba kerül, 100 fontba, vagyis átszámítva 42 ezer forintnak megfelelő összeget kell érte fizetni.

@dopeburger

#chipspicebae #fyp #dopeburger

♬ Whoopty - CJ

Az étterem egy videót is készített arról, hogyan készül a burger, amiben a séf kiparodizálta Salt Bae híres sószóró technikáját.

Szegény Salt Bae-nek igazán sok mindennel kell megküzdenie, hiszen nemrégiben kiderült, mennyit fizet az alkalmazottainak, ami nem éppen sok elnézve az étterem árait, a napokban pedig a beszédstílusa miatt nevették ki.

A címlapkép csak illusztráció.

Forrásunk volt.


Még több cikk, ami érdekelhet:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...