Dobjuk a mentőövet az otthoni főzéshez: indul a #HÁZIMENZA!

Nem kellett sokat gondolkodnunk azon, hogy a jelenlegi helyzetben mivel lehetünk igazán a segítségetekre. 

Most, hogy aki teheti, otthonról dolgozik, és az iskolák, óvodák, bölcsődék is bezártak, újra kell gondolnunk a mindennapi főzést, hogy ne csak magunkat, de a szeretteinket, családunkat is finom ételekkel szolgálhassuk ki. Na de ezért vagyunk mi, hétfőtől dobjuk nektek a mentőövet!

  • Jönnek a leggyorsabb és legegyszerűbb receptválogatások, amiknek elkészítési ideje nem több 30 percnél!
  • Lesznek kifejezetten egészséges és szezonális zöldségekből-gyümölcsökből készült ajánlataink is (mert a vitaminbevitel és az immunerősítés most kifejezetten fontos)!
  • Segítünk nektek költséghatékonyan, egyszerűen főzni.

Az egészben pedig az a legszuperebb, hogy mindegyik receptünk elkészítése "gyerekbarát lesz", simán megsütheted-főzheted a házi karanténban tanuló gyerekkel közösen, vagy akár magadnak home office-ban – ebédidőben vagy este, vacsorára.

Szóval minden változás hoz valami újat, az új dolgok pedig a legtöbbször csak jó dolgokat szülnek, úgyhogy itt az ideje, hogy lelassuljunk, közösen gondolkozzunk, beszélgessünk, tervezzünk, együtt, és egymásra figyelve segítsük egymást. Vagy hogy megtanuljunk másként főzni, például a #HÁZIMENZA-val.

Ahhoz, hogy még közelebb kerüljünk egymáshoz ebben a helyzetben, a virtuális térben létrehoztunk Nektek a #HÁZIMENZA közösségi csoportot, ahol az elénk néző időszakot közösen oldjuk meg: mi szupergyors, egészséges és pénztárcabarát receptekkel és összeállításokkal segítjük a mindennapjaitokat, ti pedig bátran véleményt formálhattok, és saját ötletekkel, megoldásokkal, praktikákkal gondoskodhattok egymás otthoni főzéséről.

Maradjatok velünk, kövessetek minket, és osszuk meg egymással, ki milyen egyszerű, gyorsan elkészíthető, de finom receptekkel vág neki hétfőtől ennek az új időszaknak!Ránk biztosan számíthattok!

Mossatok kezet alaposan, vigyázzunk egymásra, hajrá #HÁZIMENZA, használjátok a hashtaget, küldjetek Ti is sok fotót az otthoni főzésetek végeredményeiről!

Kitartást kíván:

Hering András, főszerkesztő

és a Nosalty csapata

És ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Egyszerű csokis perec

Igen, ezt a retro édességet otthon, a saját konyhánkban is elkészíthetjük: omlós tésztája, roppanós csokiborítása rögtön visszarepít minden beleharapót a rég elfeledett ...

Sajtos perec omlósan

A legédesebb sós vendégváró receptjét találhatjuk itt: a klasszikus sajtos perecét. Omlós tésztából készül, kiszúrásához egy különleges forma kell, de ezt leszámítva ...

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...