Diós sütik

Dió és lekvár, nagyszerű páros, sok finomság készül velük.

Diós süti

A recept, amit pár hete elővettem, a nagymamámtól származik. Az elmúlt két hétvégén ezt sütöttem a vendégeimnek, és mind egy szálig elfogyott.

Diós sarok

Mivel a sütemény igazán édes, ezért én ribizlilekvárt használtam hozzá. De ez csak ízlés kérdése. A sütit én 30x30 cm-re nyújtottam, és azt 10x10 cm-es négyzetekre osztottam, és ...

Gizella szelet

A nagynénémtől származik a recept. Attól függően is változik a süti íze, hogy milyen lekvárt használunk fel hozzá.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...