Diane Keaton 1900-as évekbeli házában egészen meglepő, milyen a konyha!

Diane Keaton nagy lakberendező és rendhagyóan egyedi stílusikon hírében áll, és ez ezen a házán és konyháján is érződik.

Diane Keaton mindent imád, ami lakberendezés, talán ő az egyetlen hollywoodi sztár, aki a Pinterestről gyűjtött ötletek alapján rendezte be az otthonát, amire azóta is nagyon büszke.
Tucson Bario Viejo nevű környékén vásárolta meg ezt az eredetileg 1900-as években épült hosszú, lapos tetős ingatlant 1,5 millió dollárért, ami most, az átalakítások után 2,6 millió dollárért eladó. A három hálószobás és 2,5 fürdőszobás otthonban igazán a konyhán akadt meg a szemünk...mennyire egyszerű, és mégis mennyire nagyszerű a kialakítása! Nézzétek, milyen hangulatos kültéri étkező kapott helyet a kertben:
A konyhában szimpla, lényegre törő megoldásokat láthatunk, a múlt századi falak között azért picit mégiscsak felütötte a fejét a modernizmus is.
A megszokott fehér konyhák helyett itt a konyhabútor sötét színt kapott, ami nem bizonyul rossz választásnak, hiszen a falak és a járólap mind sokkal világosabbak.
Az étkezőasztal és a székek fából készültek, ami igazán robusztus megjelenést kölcsönöz a helyiségnek.
A villának két konyhája is van, a második még kisebb, még egyszerűbb és még puritánabb hangulatot áraszt, mint a főkonyha. A fa gerendák és a fa bútorok azonban ebből a helyiségből sem hiányozhatnak.
A kúria többi helyiségében is a régies, már-már parasztházakat idéző bútorok, formák és a sötét színek az uralkodóak, kevés bútorral.
Annyi biztos, hogy megvan a maga hangulata és stílusa ennek az otthonnak:
Nektek hogy tetszik?
Ez is érdekelhet:

via dirt.com

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...