Bezár Budapest egyik legkedveltebb cukrászdája

Már csak május 28-ig lehet náluk sütizni...

Hamarosan bezár a kortárs magyar cukrászat egyik legfontosabb bázisa, a Desszert Neked. A monodesszertjeiről, továbbá a tart- és macaronkínálatáról híres cukrászda Borszéki-Ékes Beatrix, a cukrászda alapítója és Korponai Péter cukrász aktív időszaka alatt vált igazán meghatározóvá – számolt be a szomorú hírről az nlc.hu.

Fotó: Desszert Neked / Facebook

Jelenlegi formájában már nem tudják fenntartani a cukrászatot

A bezárásról Facebook-oldalukon adtak hírt, ahol egy hosszabb búcsúüzenetet is közzé tettek. Elmondásuk szerint mindent megtettek annak érdekében, hogy fenn tudják tartani a cukrászdát, ám a költségeik, köztük az alapanyagárak folyamatos növekedése ezt már nem tette lehetővé.

Mint kiderült, a pesti és budai Desszert Neked egyaránt bezárásra kerül.

A tulajdonosok azonban hozzátették, hogy igyekeznek majd – esetleg más formában – visszatérni a jövőben.

A Desszert Neked cukrászdában még május 28-ig lehet sütizni a Paulay Ede u. 17-es szám alatt.

Címlapfotó: Fotó: Desszert Neked / Facebook

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...