Élelmiszercsoportok, melyek rosszat tesznek az agynak

Érdemes elkerülni ezt a 4 élelmiszercsoportot, ha szeretnénk, hogy agyunk minél tovább friss maradjon.

Étkezésünk rengeteg mindenre hatással van, többek között az agyunkra is, pontosabban a kognitív funkcióinkra. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, milyen étrendet követünk. Egyes élelmiszerek például negatív hatással vannak az agyra, befolyásolják a memóriát és a hangulatot, valamint növelik a demencia kockázatát.

Galériánkból kiderül, melyek azok az élelmiszerek, melyek nem támogatják az agyműködést, kattints a képre!

Forrásunk volt.


Még több az egészségről:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...