Élelmiszercsoportok, melyek rosszat tesznek az agynak

Érdemes elkerülni ezt a 4 élelmiszercsoportot, ha szeretnénk, hogy agyunk minél tovább friss maradjon.

Étkezésünk rengeteg mindenre hatással van, többek között az agyunkra is, pontosabban a kognitív funkcióinkra. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, milyen étrendet követünk. Egyes élelmiszerek például negatív hatással vannak az agyra, befolyásolják a memóriát és a hangulatot, valamint növelik a demencia kockázatát.

Galériánkból kiderül, melyek azok az élelmiszerek, melyek nem támogatják az agyműködést, kattints a képre!

Forrásunk volt.


Még több az egészségről:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek