Dél-Kalifornia odáig van a magyar lány kürtőskalács-fagyijáért!

Szabó Szandra megismertette a kürtőskalácsot a dél-kaliforniaiakkal, ráadásul még fagyit is töltött bele!    

Matchás kürtőskalács-fagyi

A szegedi Szabó Szandra szülővárosában kozmetikai szalont vitt, majd az Egyesült Államokba költözve modellként is dolgozott, és virágküldéssel foglalkozó luxusüzletet alapított Kaliforniában, Los Angeles-ben. AThe House of Chimney Cakes nevű új, anaheimi üzletében kívül roppanós, belül foszlós kürtőskalácsot árul az amerikaiaknak, nem mindennapi módon elkészítve. A tölcsér alakúra tekert kalácsba ugyanis ebben az üzletben különböző ízesítésű fagyikat is töltenek.

Egy vásárló nagyon koncentrál a pillecukros-epres kürtőskalács-fagyijára

Szandra büszkén vállalja magyar gyökereit, például az egyik kreációjátSO Hungary Delicious-nak keresztelte el.

So Hungary Delicious

A kürtőskalácstölcsérbe organikusan termesztett vaníliával feldobott, lágy jégkrém kerül. A fagyi tetejére sajttortás brownie-darabokat, karamelles pop-cornt, sós pereceket dobnak, majd csoki- és karamellszósszal locsolják meg. A pontot az i-re egy Twix teszi fel.

Cukorkával megszórt kürtőskalács-fagyi
Három fagyival töltött szépség
Instagrambarát alkotások

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Szerelmi vallomás a "banyatankomhoz" - Igen, jól olvastátok

Legújabb receptek

Sós vendégváró szelet

Ünnepekkor nagy siker szokott lenni a hidegtál, vagy valamilyen más vendégváró. Ez egy egyszerűen elkészíthető, mutatós sós szelet, amibe ízlés szerint cserélgethetjük a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A Lindt sem akar lemaradni: ennyiért adja dubaji csokiját

Az internetsztár dubaji csokit lassan senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen ez az a közel-keleti édesség, ami nálunk is egyre keresettebb. A hazai cukrászdák is igyekeznek felvenni a versenyt az édességgyártókkal, sorra dobják piacra saját dubaji csokijukat. A Lindt is így tett, lássuk, mennyibe kerül a limitált kiadású csokoládé náluk!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...