A pesti rakpart napsütötte Yellow terasza laza strandételekkel csábít

A Danubius Hotel Helia Dunára néző Yellow terasza 2019-es megújulása után az idei terasz-szezonban ismét egyedi hangulatú természetközeli kikapcsolódásra, ellazulásra csábít a pesti Duna-parton.

A Danubius Hotel Helia vibráló hangulatú Yellow terasza összekapcsolódik a sporttal, társasági élettel teli dunai parkkal, ahol a kerületre oly jellemző ’kiülős-beszélgetős’ hangulatra erősítenek. A bútorok, a napozóágyak, a berendezés mind-mind a nyári vakáció és a lazulós teraszesték vibe-ját adja vissza. A beach bisztrókra hajazó enteriőrben mindenki megtalálja a társasághoz illő berendezést, ételt és italt, akár nyugalomra, akár a barátokkal töltött nyáreste pörgésére vágyik.

A hely csendes baráti beszélgetésekre is tökéletesen alkalmas

A terasz vendégeit elsősorban a szálloda bárja, a Yellow Bistro & Bar szolgálja ki, kiegészítve a teraszon található napsárga foodtruckkal, ami tovább fokozza a vízparti életérzést. Innen ételeket és italokat egyaránt rendelhetnek a vendégek. Különleges fröccsök, sörök és limonádék is hűsítőül szolgálnak a kánikulában. Rendelhető foodtruck-menü is finomabbnál finomabb szendvicsekkel. Emellett izgalmas új ételekkel és koktélokkal, frissítő hideg italokkal, hangulatos zenével várják a lazításra vágyókat. A hely csendes baráti beszélgetésekre is tökéletesen alkalmas. A kellemes zöld környezet és a Duna látványa megnyugtató, és azonnal kiránt a mindennapok zsúfolt forgatagából.

Klasszikus strandételnek számító halételek is kipróbálhatók

A vendégek lángost, de akár vega burritót is kóstolhatnak. Klasszikus strandételnek számító halételek is kipróbálhatók, persze ezek receptúráját, tálalását is a helyre alakította Borsi Sándor konyhafőnök, akinek csibészes személyisége, humora az ismert bisztró- és grillételeket laza, vízparti eleganciával teszi nagyon szerethetővé. A lángos nála reszelt gomolyasajttal van gazdagon szórva, a halastálon pedig a ráknyárs és a tintahal mellett rántott harcsa is helyet kap.

Izgalmas új ételek és koktélok

A desszertek között a fahéjjal és csokoládés mártogatóssal tálalt churros mellé kakukkfűvel, gyömbérrel ízesített frissítőt ajánl.

Minden érzékszervünket kényeztethetjük, ráadásul a nyári hétvégéken a kellemes hangulatról DJ gondoskodik, lounge zenével.

Minden érzékszervünket kényeztethetjük

Térjünk be a Danubius Helia Yellow teraszára, amit a Duna-part felől, a Kárpát utca és a Dráva utca sarkán a, a park fáinak hűsítő árnyékában találunk. Sétáljunk fel a parkból nyíló lépcsősoron, és fedezzük fel a kerület legújabb teraszát, ha minőségi beach-ételekre vágyunk egy kellemes városi estén!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...