A pesti rakpart napsütötte Yellow terasza laza strandételekkel csábít

A Danubius Hotel Helia Dunára néző Yellow terasza 2019-es megújulása után az idei terasz-szezonban ismét egyedi hangulatú természetközeli kikapcsolódásra, ellazulásra csábít a pesti Duna-parton.

A Danubius Hotel Helia vibráló hangulatú Yellow terasza összekapcsolódik a sporttal, társasági élettel teli dunai parkkal, ahol a kerületre oly jellemző ’kiülős-beszélgetős’ hangulatra erősítenek. A bútorok, a napozóágyak, a berendezés mind-mind a nyári vakáció és a lazulós teraszesték vibe-ját adja vissza. A beach bisztrókra hajazó enteriőrben mindenki megtalálja a társasághoz illő berendezést, ételt és italt, akár nyugalomra, akár a barátokkal töltött nyáreste pörgésére vágyik.

A hely csendes baráti beszélgetésekre is tökéletesen alkalmas

A terasz vendégeit elsősorban a szálloda bárja, a Yellow Bistro & Bar szolgálja ki, kiegészítve a teraszon található napsárga foodtruckkal, ami tovább fokozza a vízparti életérzést. Innen ételeket és italokat egyaránt rendelhetnek a vendégek. Különleges fröccsök, sörök és limonádék is hűsítőül szolgálnak a kánikulában. Rendelhető foodtruck-menü is finomabbnál finomabb szendvicsekkel. Emellett izgalmas új ételekkel és koktélokkal, frissítő hideg italokkal, hangulatos zenével várják a lazításra vágyókat. A hely csendes baráti beszélgetésekre is tökéletesen alkalmas. A kellemes zöld környezet és a Duna látványa megnyugtató, és azonnal kiránt a mindennapok zsúfolt forgatagából.

Klasszikus strandételnek számító halételek is kipróbálhatók

A vendégek lángost, de akár vega burritót is kóstolhatnak. Klasszikus strandételnek számító halételek is kipróbálhatók, persze ezek receptúráját, tálalását is a helyre alakította Borsi Sándor konyhafőnök, akinek csibészes személyisége, humora az ismert bisztró- és grillételeket laza, vízparti eleganciával teszi nagyon szerethetővé. A lángos nála reszelt gomolyasajttal van gazdagon szórva, a halastálon pedig a ráknyárs és a tintahal mellett rántott harcsa is helyet kap.

Izgalmas új ételek és koktélok

A desszertek között a fahéjjal és csokoládés mártogatóssal tálalt churros mellé kakukkfűvel, gyömbérrel ízesített frissítőt ajánl.

Minden érzékszervünket kényeztethetjük, ráadásul a nyári hétvégéken a kellemes hangulatról DJ gondoskodik, lounge zenével.

Minden érzékszervünket kényeztethetjük

Térjünk be a Danubius Helia Yellow teraszára, amit a Duna-part felől, a Kárpát utca és a Dráva utca sarkán a, a park fáinak hűsítő árnyékában találunk. Sétáljunk fel a parkból nyíló lépcsősoron, és fedezzük fel a kerület legújabb teraszát, ha minőségi beach-ételekre vágyunk egy kellemes városi estén!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...