Czigléczky Tibor

Gyerekkorom óta szenvedélyesen szeretem a gasztronómiát, az étel és a főzés szeretete már kiskorom óta megragadt bennem. 

Név: Czigléczky Tibor

Életkor: 40

Foglalkozása: rendezvényszervező

Kedvenc ízvilág: olasz, japán

Kedvenc szakács: Sursur Lee, Segal Viktor, Huszár Krisztián

Kedvenc saját recept: Zöldfűszeres kéregben sült bárányborda, szarvasgomba-olajos burgonyapürével, és kacsajus-vel

Kedvenc recept: BorjúmirigySaját specialitás: Rozmaringos libamáj

Gyerekkorom óta szenvedélyesen szeretem a gasztronómiát, az étel és a főzés szeretete már kiskorom óta megragadt bennem. Édesanyám és a nagymamám főztje volt, ami elindította bennem ezt a gasztrolavinát, mert mindketten kiválóan főztek. Vannak ízek, amiknek ha felidézem az emlékét, ma is érzem a számban…Régóta gyűjtöm a szakácskönyveket, a főzés mellett ez a másik hobbim, közel 300 magyar és külföldi komoly szakácskönyv van a gyűjteményemben.Mostanában elkezdett érdekelni a fúziós konyha, magam is szívesen kisérletezgetek új és szokatlan ízek párosításával.Az „újragondolt” szót viszont abszolút utálom, mert azt gondolom, hogy klasszikus ételek CSAK abban formában jók és ehetőek, ahogy kitalálták őket anno.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...