Csupa Nő gasztrouzsonna

Kedd délután a Csupa Nő kiállítás és vásár szervezői uzsonnára invitáltak minket, ahol a rendezvény gasztronómiai vonalának programjait ismertették.

Az ismert gasztroblogger, Hadarik Rita augusztusban nyílt étterme, Budapest első, 100%-osan biztonságos gluténmentes ételbárja, a Köles adott otthont a Csupa Nő sajtóuzsonnának. Többek között velük is találkozhatunk majd a Csupa Nő tematikus színpadán.

Csupa Nő

A csütörtökön kezdődő innovatív rendezvény gasztronómiai vonatkozású programjait Demcsák Zsuzsa, a színpad házigazdája ismertette a meghívottakkal. Zsuzsa szakácskönyve által már bizonyította, hogy helye van hazai gasztronómiai életben. Írása elsősorban a szülőkhöz szól, de a gyerekek ízlését is tükrözve, gyors és könnyű, a gyerekek és a szülők számára egyaránt ízletes ételeket mutat be. Így tesz majd a Csupa Nő színpadán is, ahol a látványkonyhában ínycsiklandó ételeket készít az érdeklődő közönséget is bevonva, valamint izgalmas beszélgetésekre invitál sztárvendégeket.

A sajtóuzsonna keretén belül belekóstolhattunk egy kicsit a Köles ízvilágába, kipróbáltuk az almaCidet, egy magyar cidert, ezt követően pedig Zsuzsa és Rita együtt készítette el nekünk az ételbár fő desszertjét, a mákos kölespudingot.

A Csupa Nő gasztroszínpadán találkozhatunk majd Segal Viktorral, aki az Anyakanyar két tagjával, Gubás Gabival és Farkasházi Rékával közösen ad majd praktikus tippeket a legjobb piknikételek elkészítéséhez. Látványfőzés lesz Hegyi Barbarával, aki a 2012-ben megjelent szakácskönyvéből hoz el néhány praktikus receptet. Demcsák Zsuzsa és kis segítői belekóstolnak az édes életbe, finomabbnál finomabb édességeket készítenek majd. A gasztroblogok színe-java is megjelenik a rendezvényen, finomabbnál finomabb ételekkel és receptekkel várnak mindenkit. Szabó Péter, a Vörös Homár mesterszakácsa bemutatja, hogyan főzzünk íncsiklandó tengeri ételeket, Salla Fanni, a Cake Shop Budapest megálmodója pedig megmutatja, hogy milyen is az, amikor a valódi tudás a gasztronómia fanatikus szeretetével párosul.

A Csupa Nő gasztroszínpadán a NoSalty.hu is képviselteti magát, szakácsaink a kedvenc receptjeiket készítik majd el, megosztva legjobb trükkjeiket és praktikáikat a nézőkkel is, a rendezvény mind a négy napján.

Sámli a pultnál

A NoSalty.hu saját standján a webshop kínálatának bemutatójával, szakácsainkkal és a Sámli a pultnál ihlette program keretein belül közös főzéssel várjuk az érdeklődőket a vásár ideje alatt.

További infókat a Csupa Nő kiállítás és vásárról itt találsz

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Vegán hamburgerzsemle

Ha a hamburgert egy új szintre szeretnénk emelni, akkor ideje házilag készíteni a bucit. Illetve most az érzékenyeknek is kedvezünk, ugyanis egy tej- és tojásmentes buci receptet hoztunk.

Címlapról ajánljuk

Érkezik az omlós, lekvárral pufira töltött hókifli, minden ünnep kedvence

A hókifli bármilyen alkalomra megfelelő választás, porcukorral bevont külseje miatt azonban karácsonykor jön el igazán az ideje. Szinte elképzelhetetlen nélküle az ünnepi asztal, még a legkritikusabb vendéget is egyből elvarázsolja. A hókifli készítése egyszerű, így bárki nekiláthat, aki egy kis ünnepi hangulatot szeretne csempészni az otthonába. Ezúttal viszont lekvárral is megtöltöttük!

Kristyán Fanni

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...