Csúnyából szép: így alakította át a ház konyháját a belsőépítész-tanuló

Így kell egy lerobbant konyhát átalakítani - külön előny, ha a tulajdonos maga belsőépítészetet tanul!

Suchada Eickemeyer és férje 2016-ban vásárolták meg azt a kaliforniai otthont, aminek konyháját végül a belsőépítésznek tanuló hölgy teljesen átalakított.

A pár konyhája az átalakítás előtt cseppet sem volt esztétikus, de a belsőépítész-tanuló feleség ügyesen meglátta benne a lehetőséget. A fiatal háziasszony elmondása szerint a konyhában kész horror volt főzni, mindig attól féltek, hogy a fiókok egyszer be- és leszakadnak, a csempe leesik, amit egyébként is hiába súrolt, sosem volt meg a tisztaságérzete. A teljes felújítás végül 36.000 dollárjába került a családnak, azaz több mint 10 millió forintba.

Az előtte-utána fotókat a nő a közösségi oldalán osztotta meg. Mintha nem is ugyanarról a helyiségről lenne szó:

Lapozgassatok a képek közt:

Tényleg méltán büszke lehet a munkájára a tehetséges belsőépítész. A színek, a praktikusság és az elegancia találkozása az új konyha.

Végtére is ebből:

Ezt varázsolta:

Ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

via

Fotók: Suchada Eickemeyer/Instagram

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...