Csótányokat is felszolgáltak a vacsora mellé a kórház betegeinek

Éveken keresztül csótányok közt főzték az ebédet egy amerikai kórház pácienseinek. A rovarokból néha a tányérra is jutott. 

A bogarakat nem valamiféle különleges fogásként szolgálták fel, egyszerűen fertőzött volt az egyik chicagói veterán kórház konyhája. A veteránokat képviselő szervezet jelentése szerint a probléma éveken keresztült fenn állt. A kórház személyzete már 2011-ben levelezett a problémáról. Azóta hat konkrét panaszt regisztrálták, amikor a csótány a beteg tányérján, vagy tálcáján landolt. A valóságban azonban jóval több csótányos ebédet és vacsorát szolgálhattak fel.

Az ellenőrök tavaly szálltak ki a kórházhoz, ahol több olyan dolgot is felfedeztek, amely kedvez a rovaroknak. Hiányzott például a kukák teteje, repedések voltak a falon és a csatornázással is gondok voltak.

A kórház tájékoztatása szerint a hibákat kijavították, és a csótányokat is kiirtották, így a probléma többé már nem áll fenn.

...ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

Csótány a kórházi levesben!

A Kórházi koszt elnevezésű Facebook-oldal tette közzé azokat a sokkoló fotókat, amiket egy szülő készített egy borsodi kórházban 18 hónapos gyermekének ebédjéről.

Nosalty

via Delish

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...