Bacon + palacsinta? Jézusom, hát mi kellene még? Szerintünk az ég világon semmi. Csak kisütni, tányérra tenni, és befalni. Így csináld!
Nem igazán van ember, aki ha palacsintával kínálják, elfordul, és visszautasítja. Ismertek ilyet? Na mármost, a jelen videóban a palacsintát - méghozzá a sűrűbb, krémesebb sütőporos amerikai verziót - ötvözik két szelet baconszalonnával. Hmmm...ömlik a nyálunk.
1. Süss át egy szelet bacont olajon.
2. Csorgass rá a palacsintatésztából, hogy befedje a bacont.
3. Tetőzd egy másik baconnel, és egy újabb palacsintaréteggel
4. Süsd át mindkét oldalát, és kész!
Alkalomadtán csorgathatsz rá juharszirupot is, de ez már túl amerikai lenne, nem? Bár miért is ne? :)
Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...
Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...
Kopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
Mit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Ma egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
Gyakran nézik gaznak ezt a törékeny, sárga kis virágot, azonban olyan gyógyhatásokkal bír, melyek egy gyógyszert is felülmúlnak. Ismerjétek meg a vérehulló fecskefüvet!
Fenséges húsételek, melyek megérik a beléjük fektetett időt és energiát. Ebédre és vacsorára is tökéletes választás mind, és még köreteket is ajánlunk hozzájuk!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...