Csorog a nyálunk erre a hipergyors baconös palacsintára!

Bacon + palacsinta? Jézusom, hát mi kellene még? Szerintünk az ég világon semmi. Csak kisütni, tányérra tenni, és befalni. Így csináld!

Nem igazán van ember, aki ha palacsintával kínálják, elfordul, és visszautasítja. Ismertek ilyet? Na mármost, a jelen videóban a palacsintát - méghozzá a sűrűbb, krémesebb sütőporos amerikai verziót - ötvözik két szelet baconszalonnával. Hmmm...ömlik a nyálunk.

1. Süss át egy szelet bacont olajon.

2. Csorgass rá a palacsintatésztából, hogy befedje a bacont.

3. Tetőzd egy másik baconnel, és egy újabb palacsintaréteggel

4. Süsd át mindkét oldalát, és kész!

Alkalomadtán csorgathatsz rá juharszirupot is, de ez már túl amerikai lenne, nem? Bár miért is ne? :)

Tippek a tésztához:

(cikkfotó: Flickr/abacredcreation)

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...