Csorog a nyálunk erre a hipergyors baconös palacsintára!

Bacon + palacsinta? Jézusom, hát mi kellene még? Szerintünk az ég világon semmi. Csak kisütni, tányérra tenni, és befalni. Így csináld!

Nem igazán van ember, aki ha palacsintával kínálják, elfordul, és visszautasítja. Ismertek ilyet? Na mármost, a jelen videóban a palacsintát - méghozzá a sűrűbb, krémesebb sütőporos amerikai verziót - ötvözik két szelet baconszalonnával. Hmmm...ömlik a nyálunk.

1. Süss át egy szelet bacont olajon.

2. Csorgass rá a palacsintatésztából, hogy befedje a bacont.

3. Tetőzd egy másik baconnel, és egy újabb palacsintaréteggel

4. Süsd át mindkét oldalát, és kész!

Alkalomadtán csorgathatsz rá juharszirupot is, de ez már túl amerikai lenne, nem? Bár miért is ne? :)

Tippek a tésztához:

(cikkfotó: Flickr/abacredcreation)

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...