Sajnos bezár az 5 éve működő fővárosi élelmiszerlánc

Szomorú hírt kaptunk az 5 éves Ligeti Bolttól, mely a csomagolásmentes üzletek egyik úttörője volt. Eddigi formájukban és felállásukban nem működnek tovább.

Néhány éve a csomagolásmentes boltok korszakát éljük – és ez így van jól. Egy ideje gombamód szaporodnak az ökotudatos vásárlásra berendezkedett üzletek, melyek közül a Ligeti Bolt pontosan 5 éve nyitott, anno mi is megírtuk. A mára Budán és Pesten is működő csomagolásmentes élelmiszerlánc azonban úgy tűnik, bezár – írja a Pénzcentrum.

„Ez nem a vég. Nem is a vég kezdete. De talán ez a kezdet vége” – búcsúzik az alábbi Churchill-idézettel a Ligeti Bolt.

A Ligeti Facebook-posztjából sejthető, hogy bár ezzel a csapattal többé nem, de egy új felállásban működtetett bolttal még talán találkozhatunk a jövőben.

Ne felejtsétek tehát, hogy a hónap végéig még nyitva vagyunk, és hamarosan jelentkezünk az újabb fejleményekkel is!

– zárja bizakodóan bejegyzését az egyelőre búcsúzó csomagolásmentes bolt.

Címlapkép.


További gasztrohírek itt:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...