A szamócából rengeteg receptben felhasználhatod: teheted pohárkrémbe, feldobhatod vele a palacsintád,de egy isteni pitét is készíthetsz belőle. Egy brit étterem séfje egészen új desszertkombinációt alkotott - számol be a 24.hu.
Bernado Garea a wimbledoni Ely’s étterem szakácsa szereti kombinálni az eper édességét a fanyar balzsamecettel, ezért úgy döntött, hogy bolti salátaöntettel bolondítja meg a gyümölcsöt.
A szakács a Heinz Salad Cream nevű termékét használta fel a desszerthez, ami a vendégeknél is nagy sikert aratott. Valószínűleg azért volt népszerű az étel, mert az emberek nem tudták, hogy mi van rajta.
A szakács azt mondja, spórolnak is a fogással, mivel a salátaöntet olcsóbb, mint egy üveg balzsamecet. Az epres pohárkrémről készült fotókat itt tudjátok megnézni!
Ti megkóstolnátok ezt a bizarr desszertet?
Ezeket olvastad már?
8 egyszerű trükk a gyorsabb főzésért
A nyár enyhén szólva sem az az időszak, amikor szeretünk órákig a konyhában tenni-venni! Néhány egyszerű konyhai trükkel jelentősen csökkenthető az ételek elkészítési ideje.
Németh OrsiSzomorú! Ennyi zöldséget és gyümölcsöt dobunk a kukába évente
Kiderült, mennyi zöldség és gyümölcs landol a kukában Magyarországon. Az óriási pazarlást a Nébih szeretné csökkenteni.
NosaltyÍgy kell megmosni a zöldségeket, gyümölcsöket – Te helyesen tisztítod...
Tiszta vízzel, mosogatószerrel, vagy egyáltalán nem kell megmosni a zöldségeket, gyümölcsöket? Szakértő mondja el, mire kell figyelned.
Petrás GabriellaÍgy tartja magát formában Meghan hercegné szülés után
2 hónappal kisfia születése után Meghan hercegné lassan kezdi visszaépíteni életébe a mozgást. De nem sieti el, ésszel csinálja, egészsége érdekében.
Stuth-Nagy Niki