Csodájára jártak a séf epres desszertjének, míg ki nem derült, mi rajta az öntet

Rengeteg olyan finomság van, amihez jól illik az eper. Egy séf egészen új ételkombinációt alkotott a gyümölccsel. Megkóstolnátok?

A szamócából rengeteg receptben felhasználhatod: teheted pohárkrémbe, feldobhatod vele a palacsintád,de egy isteni pitét is készíthetsz belőle. Egy brit étterem séfje egészen új desszertkombinációt alkotott - számol be a 24.hu.

Csak illusztráció

Bernado Garea a wimbledoni Ely’s étterem szakácsa szereti kombinálni az eper édességét a fanyar balzsamecettel, ezért úgy döntött, hogy bolti salátaöntettel bolondítja meg a gyümölcsöt.

A szakács a Heinz Salad Cream nevű termékét használta fel a desszerthez, ami a vendégeknél is nagy sikert aratott. Valószínűleg azért volt népszerű az étel, mert az emberek nem tudták, hogy mi van rajta.

A szakács azt mondja, spórolnak is a fogással, mivel a salátaöntet olcsóbb, mint egy üveg balzsamecet. Az epres pohárkrémről készült fotókat itt tudjátok megnézni!

Ti megkóstolnátok ezt a bizarr desszertet?

Ezeket olvastad már?

via Mirror, 24.hu

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...