Csodájára jártak a séf epres desszertjének, míg ki nem derült, mi rajta az öntet

Rengeteg olyan finomság van, amihez jól illik az eper. Egy séf egészen új ételkombinációt alkotott a gyümölccsel. Megkóstolnátok?

A szamócából rengeteg receptben felhasználhatod: teheted pohárkrémbe, feldobhatod vele a palacsintád,de egy isteni pitét is készíthetsz belőle. Egy brit étterem séfje egészen új desszertkombinációt alkotott - számol be a 24.hu.

Csak illusztráció

Bernado Garea a wimbledoni Ely’s étterem szakácsa szereti kombinálni az eper édességét a fanyar balzsamecettel, ezért úgy döntött, hogy bolti salátaöntettel bolondítja meg a gyümölcsöt.

A szakács a Heinz Salad Cream nevű termékét használta fel a desszerthez, ami a vendégeknél is nagy sikert aratott. Valószínűleg azért volt népszerű az étel, mert az emberek nem tudták, hogy mi van rajta.

A szakács azt mondja, spórolnak is a fogással, mivel a salátaöntet olcsóbb, mint egy üveg balzsamecet. Az epres pohárkrémről készült fotókat itt tudjátok megnézni!

Ti megkóstolnátok ezt a bizarr desszertet?

Ezeket olvastad már?

via Mirror, 24.hu

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...