Csodagolyók salsa társaságában
Hozzávalók
A falafelhez: 1 doboz csicseriborsó, 2 gerezd fokhagyma, 3 szál újhagyma, só, bors, őrölt kömény, fehér bors, 2 tojásfehérje, liszt, 1 citrom leve és lime
A szalszaszószhoz: 3 db paradicsom, pár db sárga koktélparadicsom, lime, citrom, ecet, 1 kisebb vöröshagyma, bors, fehér bors
Elkészítés
A falafelhez:a falafel hozzávalóit elkeverjük, majd 4 részletben összedaráljuk. Forró olajban 6-8 perc alatt kisütjük a golyókat.
A szalszához:paradicsomból, hagymából, fehér borsból, ecetből botmixer segítségével darálékot készítünk, majd hozzáadjuk a citrusokat. A sárga paradicsomokat szeletekre vágjuk, ezzel díszítjük a salsát.