Nincs több felesleges, cafatolós vagdosás és kipiszkálás, egy egyszerű mozdulattal ugyanis te is könnyen kiszedheted az inat a csirkehúsból, nem lesz szükséged semmi másra, csak egy villára és egy konyhai papírtörlőre.
@raerae738 #lifehacks #allaboutthatchicken #fyp #followme
Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath
Ahogy az a videóban is jól látható, az ín végét a villa két foga közé kell helyezni. Mivel a hús valószínűleg csúszós, a konyhai papírtörlő nagy segítségünkre lehet abban, hogy az ín végét stabilan meg tudjuk fogni. Ezután már csak egy kis erőkifejtésre van szükségünk, egy gyors mozdulattal ugyanis kb. 10 másodperc alatt eltávolíthatjuk a csirkéből az ínt anélkül, hogy a húst széttépnénk vagy összevagdosnánk.
Ugye, milyen zseniális megoldás? Végre nem kell feleslegesen levágni egy csomó húsdarabot ahhoz, hogy eltüntessük azt a bosszantó fehér inat.
Szívesen olvasnál még konyhai praktikákról? Íme néhány érdekes cikk a témában: