5 mód a csirke biztonságos és hatékony kiolvasztására

Mindenkivel előfordul, hogy elfelejti előkészíteni az alapanyagot, legyen szó akár friss húsról, akár a fagyasztóban félretett darabról. A csirkéből könnyedén varázsolhatunk gyors és ízletes ebédet, de ha a fagyóból kell előkapni a húst, gondban lehetünk. Mutatunk 5 praktikus módszert, amivel higiénikusan ki tudod olvasztani a csirkét.

Egy biztos, a csirke az az alapanyag, amihez a húsok közül a legtöbben nyúlnak, mert nem igényel különösebb szakértelmet és túl sok időt a sütése, és még a gyerekek nagy része is jó szájízzel fogadja, ha csirkehusi kerül a tányérjára. Viszont, ha instant kell valamit összedobni a konyhában, és lefagyasztott csirkehús van csak kéznél, akkor van néhány jó tippünk, hogyan fogj hozzá a kiolvasztáshoz.

Forrásunk volt.


Még több konyhai praktika:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...