5 mód a csirke biztonságos és hatékony kiolvasztására

Mindenkivel előfordul, hogy elfelejti előkészíteni az alapanyagot, legyen szó akár friss húsról, akár a fagyasztóban félretett darabról. A csirkéből könnyedén varázsolhatunk gyors és ízletes ebédet, de ha a fagyóból kell előkapni a húst, gondban lehetünk. Mutatunk 5 praktikus módszert, amivel higiénikusan ki tudod olvasztani a csirkét.

Egy biztos, a csirke az az alapanyag, amihez a húsok közül a legtöbben nyúlnak, mert nem igényel különösebb szakértelmet és túl sok időt a sütése, és még a gyerekek nagy része is jó szájízzel fogadja, ha csirkehusi kerül a tányérjára. Viszont, ha instant kell valamit összedobni a konyhában, és lefagyasztott csirkehús van csak kéznél, akkor van néhány jó tippünk, hogyan fogj hozzá a kiolvasztáshoz.

Forrásunk volt.


Még több konyhai praktika:

Címlapról ajánljuk

További cikkek