Csillagjegy-menü Mérlegeknek

Ha te is szeptember 24. és október 23. között születtél, a kreatív konyhaművészet remekeivel lehet téged levenni a lábadról. A Mérleg levegő jegy, így te is könnyed, vidám egyéniség vagy!

Katalán krém

A créme brulée (égetett krém) spanyol változata, ami annyiban különbözik, hogy fahéj és citrom van benne. Igazából nagyon egyszerű elkészíteni, kb. annyi, mint egy zacskós pudingot, ...

A hangulat és a stílus a legfontosabb a Mérlegnek. Ha főz, egészen biztosan művészi alkotások kerülnek ki a konyhájából!

Kreatív és ínyenc

Ha te is szeptember 24. és október 23. között születtél, a kreatív konyhaművészet remekeivel lehet téged levenni a lábadról. A Mérleg levegő jegy, így te is könnyed, vidám egyéniség vagy, ez pedig a kedvenc fogásaidban és a főzőtudományodban is visszaköszön! Az ételnek és a tálalásnak először az érzékeidet kell lenyűgöznie, ha a szemednek, az orrodnak és az ízlésednek megfelel, amit az asztalon látsz, az ízlelőbimbóid is elégedettek lesznek. Ahogy az életben, úgy az evésben sem szereted a konfliktusokat, ezért az is lényeges a számodra, hogy az étkek összhangban legyenek, passzoljanak egymással, jól megférjenek a tányérodon.

További levesekért kattints ide! >>

Ropogós csirkeszárny

A csirkeszárny véleményem szerint a csirke (megkockázatom) legízletesebb része. Külseje nem sok eleganciát sugároz, ám a lényeg belül rejtőzik. Sokszor méltatlanul hátul kullog a ...

Répatatár

Legjobb barátnőmék konyhájában igen sok időt töltöttem. Szinte minden nap suli után felmentünk hozzájuk. Édesanyja egyik szakácskönyvet írta a másik után, mai értelemben véve igazi ...

A változatosság megszállottja

Szeretsz változatosan étkezni, szeretsz változatosan főzni! A specialitásaid és kedvenceid között az egyszerű előételek, a lélekmelengető levesek, a fűszeres frissensültek, az ezerarcú saláták és a habkönnyű édességek állnak, hiszen ezeket lehet a legjobban variálni – egymással. Ugyanakkor az egészségedre is nagy hangsúlyt fektetsz, a tökélyre törekszel, legyen az eléd tett étel egyszerre egészséges, könnyed, laktató, rafinált és szép is.

További salátákat itt találsz >>

Apróságok rajongója

A mennyiség Nálad sosem megy a minőség rovására. Szereted a kis porciókat, inkább többféléből készítesz ízelítőt, minthogy kétszer ugyanazt az ételt kelljen enned. Hatalmas hangsúlyt fektetsz a tálalásra, nemcsak szép, stílusos tányérokat, poharakat, evőeszközöket használsz, hanem ki is dekorálod az étkezőasztalt – a terítőtől az étkészleten át a kiegészítőkig minden harmonizál egymással, sőt az ételekkel is.

Csillagjegy-menü Szüzeknek >>

Tárkonyos burgonyaleves

Mivel nagy rajongója vagyok a tárkonynak, nemcsak télen, de nyáron is gyakran készítem azt kellemesen üdítő, savanykás ízű levest. A paradicsom és fokhagyma miatt gazdagabb ízű, mint a ...

Csillagjegy-menü Oroszlánoknak >>

A rovat korábbi cikkeit itt találod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Hókifli

Minden karácsonykor kerül belőle ünnepi asztalra. Nagyon szeretjük!

Fedák-torta

A karácsonyhoz nálunk hozzátartozik egy finom gesztenyés sütemény, vagy éppen torta, így ez a finom, gesztenyés torta is nagy kedvencünk.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...