Tudd meg, melyik paradicsomleves a te csillagjegyed kedvese

Menzás, cukros, betűtésztás? Olasz, zöldfűszeres, fokhagymás? Gombás? Rusztikus vagy krémes? Zelleres? Hideg? Forró? Tudd meg, melyik paradicsomleves a csillagjegyed választottja!

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A halak határozottan a nosztalgiára esküsznek!

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Masszív, megáll-benne-a-kanál típusú toszkán recept:

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. Bevállalósoknak, paradicsomőrülteknek és bloodymary-kedvelőknek ajánlott recept.

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik. Crutonmániás nyilasok kedvence!

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Amcsi mintára gusztusos, nyúlós, nagyon sajtos melegszendvics segíti le ezt a krémes változatot.

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Nincs kőbe vésve, hogy csakis paradicsom kerülhet egy paradicsomlevesbe...

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Nagyon ízletes olaszos variáns, melyben a feta a fő- és mellékszereplő!

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Ki mondta, hogy egy autentikus paradicsomlevesbe nem kerülhet gomba? Csakis a képzelet a határ!

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, és egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Őrület guszta és sűrű, tartalmas leves, amelyre a tárkony teszi fel a pontot!

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Édesburgonyával sűrített, tészta helyett sajtos toasttal kísért finomság:

Amerikai paradicsomleves

Úgy ettem volna egy kis paradicsomlevest, de hol van még a paradicsom szezon? Nézelődtem a neten, hogy kinek, milyen ötlete van? Ez a recept olyan egyszerűnek tűnt és az egyik ...

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Ebbe a levesbe a tűzpiros paradicsom mellé zöld cukkinit is csempészett az alkotó, és milyen jól tette!

Cukkinis paradicsomkrémleves

Ez a legegyszerűbb és legfinomabb paradicsomleves, amit valaha kóstoltam. Ősszel-télen szinte hetente készítem, számomra megunhatatlan! A receptet követve szinte semmi munkával ...

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Magyaros ízvilág zellerrel, és betűtészta helyett csipetkével...miért ne?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...