Így használd izgalmasabban a cseresznyét idén nyáron

Lassan nyakunkon a ropogós cseresznye szezonja, ami egyet jelent a különböző ízes sütemények, levesek és más receptek készítésével. Nézzünk ezért most pár módot, amelynek segítségével izgalmasabbá tehetjük a gyümölccsel töltött időnket.

Igaz, a harsány, júniusi cseresznye leginkább önmagában majszolva, szemenként szopogatva a legfinomabb – így, nyersen adja vissza leginkább üde ízét, lédús zamatát és feszes, roppanós állagát. Persze mindemellett túl finom egy gyümölcs ahhoz, hogy csak egyféle módon fogyasszuk: ezért előszeretettel készítünk a cseresznye közreműködésével süteményeket, leveseket, salátákat, sőt még húsételeket is. Ha pedig gyakran kalandozunk ilyen kulináris vizeken, elkél majd egy-két újító gondolat, ami felfrissítheti a főztünket.

Nézd meg galériánkban a cseresznye izgalmas felhasználási módjait:

Receptek, amelyekben gyakorlattá válik a fenti elmélet:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több napfényes recept vár:

Címlapról ajánljuk