Császármorzsa 1.
Gyermekkori kedvenc második fogás, kiadós levesek után. Szigorúan házi készítésű sárgabarack lekvár kerül mindig a tetejére.
Császármorzsa 10. - a sütőből
A mai napig nem tisztázott, hogy a magyarok szeretett Erzsébet királynéja (Sisi, Sissi) udvari szakácsa készítette először, vagy valóban Ferenc József császár találmánya, az azonban ...
Túrós smarni
Állagát tekintve pihekönnyű, ízében az édes és a fanyar találkozása a meghatározó. Egyszerűen zseniális, zseniálisan egyszerű. Sárközi Ákos, az Alabárdos étterem sous chef-jének ...
Túrós császármorzsa
Mikor a sül a túrós tészta, mennyei illatok szállnak a levegőben... ilyenkor alig várja már az ember, hogy a szájában is érezhesse az ízeket...
Császármorzsa Sütőtök konyhájából
A "császármorzsa-univerzum" milliónyi receptjének egyike, mely többszöri kísérletezésem és hosszas kutakodásom eredménye. :) Mi így szeretjük, nekünk ez a nagybetűs Császármorzsa, a ...
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!