A császár morzsái

Császármorzsa 1.

Gyermekkori kedvenc második fogás, kiadós levesek után. Szigorúan házi készítésű sárgabarack lekvár kerül mindig a tetejére.

Császármorzsa 10. - a sütőből

A mai napig nem tisztázott, hogy a magyarok szeretett Erzsébet királynéja (Sisi, Sissi) udvari szakácsa készítette először, vagy valóban Ferenc József császár találmánya, az azonban ...

Almás császármorzsa almahabbal

A császármorzsa számomra gyerekkorom egyik legkedvesebb édessége. Egyszerű desszert, de van néhány aranyszabály, amely nélkül elveszíti könnyeddségét, puhaságát. Az egyik titok, hogy ...

Gluténmentes császármorzsa 2.

Elég nehéz volt rálelni a smarni gluténmentes változatára, de párom igazán türelmes volt. Ezek után nem volt kétséges, hogy a feladat is az övé lehetett, mégpedig hogy elkészítse azt ...

Legújabb receptek

Medvehagymás-túrós gnocchi

Az olasz malfatti névre hallgató házi gnocchi/gombóc ihlette az alábbi receptet. Ebbe, a kicsit magyarosabb verzióba azonban tavaszi medvehagyma és tehéntúró kerül, ettől frissebb, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!