Gondoljuk, nálatok is vannak százszor lepróbált, és mindahányszor jó minősítésessel végzett ételek, amelyek elmaradhatatlanok a családi összejövetelekről. Összegyűjtöttük nektek azokat a recepteket, amelyeket szerkesztőségünk tagjai gyakran, akár hetente elkészítenek.
Ezeket olvastad már?
Juci
Húsleves minden héten kerül náluk az asztalra. Szezonban lecsót akár naponta készítenek, de végeredményben a brassói aprópecsenye a legjelentősebb résztvevő a családi étkezőasztalon. Az olasz húsgolyók a baráti összejöveteleik sztárfogása.
Ezeket olvastad már?
Anna
Náluk inkább a hidegtálak és a svédasztalos, kínálótálas megoldás a jellemzőbb. Édesanyja mézes-szójás oldalasa a legjobb és legfontosabb a családi melegétel-választékból.
Ezeket olvastad már?
Gréti
Anyukája hetente készített csirkepaprikást nokedlivel. Ő leggyakrabban tonhalas tésztát főz vagy tepsis csirkét süt a gyerekeinek. Egy almás palacsintát vagy egy banánkenyeret bármelyik este összedob, ha édesre vágyik a család. Lányaik kedvelik a csípős mexikói ételeket.
Ezeket olvastad már?
Gábriel
Minden héten készül zöldségkrémleves: brokkolival, karfiollal és más finomságokkal. Kedvelik a gyors olasz tésztákat, mint a carbonara. Édesanyjánál rántott hús, húsleves vagy tárkonyos raguleves mindig van a menüben.
Ezeket olvastad már?
Andris
Specialitása a spenótos tészta. Édesapja sok ételt készít dunai halakból, gyakori a halászlé, a sütős zöldségek hallal. Emellett köcsögben főtt babgulyása a legfinomabb.
Tudj meg többet a Knorr természetes alapanyagokból készült alapporairól itt!