Claudia Schiffer mediterrán konyhájában kísértetek is járnak, de ettől még imádnivaló

A híres modell az egyik ismert magazinnak mutatta meg csodás otthonát, mely azonnal elvarázsolt mindenkit gyönyörűségével. A konyha különösen felkeltette a figyelmünket.

Claudia Schiffer az Architectural Digest magazinnak mutatta meg lélegzetelállító angol kúriáját. A mesés kastélyt 1574-ben építették Suffolkban, és a Coldham Hall nevet kapta.

Már kívülről is figyelmet követel magának ez az ingatlan

A szupermodell férjével, Matthew Vaughn rendezővel és három gyermekükkel költözött be a mesés kastélyba. Claudia szerint a kastélyban kísértetek is laknak, azonban egyáltalán nem kell tőlük tartaniuk.

A nappali is nagyon otthonos, ahhoz képest, hogy egy kastélyban található

Elhívtunk egy médiumot, aki körbejárta a kastélyt, majd azt mondta nekünk, hogy a benne élő összes szellem barátságos, szóval nincs itt félnivalója senkinek

– mesélte a modell.

Vajon a szellemek néha beállnak segíteni Claudiának

Bár az ingatlan minden egyes pontja maga az álom, nálunk a konyha mindent visz, hiszen hatalmas és elegáns fa bútorokkal van berendezve. Középen egy hatalmas konyhasziget található, melynek tetején egy óriási, fekete gránitlap helyezkedik el. Felette két nagy lámpaernyő található, hogy a főzés minden egyes mozzanatában jól lásson a modell.

Az biztos, hogy csodás lehet ebben a kastélyban lakni, de ti szívesen élnétek együtt szellemekkel? Illetve beengednétek őket a konyhába?

Fotók: YouTube

Címlapkép: Instagram

Forrásunk volt.


Még több sztárlakás:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...