Ez a citromfacsaró trükk az új kedvenced lesz: csak semmi erőlködés

A citromfacsarás bonyolult procedúra tud lenni, hiszen a félbevágás után még a magokat is el kell távolítani a lé kinyereséhez. Mai Napi Tippünkben egy igazán egyszerű trükköt mutatunk nektek, amihez egyetlen plusz eszközre van szükség, és közel nulla erőbefektetésre, olyan egyszerűen lehet kifacsarni a citromot, ráadásul magmentesen.

A citromfacsarással nem lesz többé gondod, ha a következő trükköt ellesed a mindennapokra. Egyetlen plusz eszköz kell csupán, ami valószínűleg minden háztartásban megtalálható, és egyetlen egyszerű lépés, hogyerőlködés nélkül kifacsard a citromot. Lássuk, miről van szó!

A citromlevének kinyerése némi vessződéssel járt... eddig!

A TikTok már nem kevés trükköt adott nekünk a konyhában, és a citromfacsarást is egészen egyszerűvé teszi egy új módszer. Ehhez nem is lesz másra szükséged, csupán egy hegyes kis eszközre, például grillnyársra vagy egy hegyes végű pálcikára.

Fogd a szúróeszközödet, és a citrom egyik végébe szúrd bele. Ezután már nincs más dolgod, mint kinyomni a citrom levét.

A trükk egyszerű, és magmentesen nyerheted ki a citromlevet, anélkül, hogy nagyon megfeszülnél.

Íme, a citromfacsaró trükk a gyakorlatban:

Forrásunk volt.


Még több otthoni tippet és trükköt leshetsz el innen:

Legújabb receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Székely tészta

A receptet az anyósomtól kaptam. Megkérdezésemre csak annyit tudott mondani, hogy kb. 30 évvel ezelőtt kapta egy barátnőjétől. Az ő édesapja volt talán székely ember.

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!