Cindy Crawford 53 évesen is bombanő: ez a szupermodell titka!

53 évesen is bomba nő Cindy Cindy Crawford, akinek szépségén és alakján úgy tűnik egyáltalán nem fog az idő.

Cindy Crawford idén februárban lett 53 éves. Hihetetlen, ugye?

A modell karrierje 1986-ban New Yorkban indult és pillanatok alatt a legkeresettebb modellek közé került. A legnagyobb divattervezők foglalkoztatták, magazinok tucatjai címlapján szerepelt. 1991-1995 között Richard Gere felesége volt, majd 1998-ban hozzáment Rande Gerberhez, akitől egy fia és egy lánya született. Kétgyermekes anyukaként az egykori szupermodellen mit sem fog az idő vasfoga, közösségi oldalainak fotóiról árad a tökéletesség, a harmónia és a béke.

A szuper fotók és a bomba alak ellenére, Cindy Crawford őszintén beszélt a Dujour magazinnak arról, hogy ijesztő volt számára az öregedés. De azt is elmondta, hogy nem akarja az ötvenes éveit azzal tölteni, hogy a húszas évei után sóvárog. Számára is nehéz elfogadni, hogy nem tudja ugyanazt hozni, amit 20-25 éves korában, és néha szeretné, hogy olyan dereka és bőre legyen, mint fiatalon volt, de békében él 53 éves önmagával is.

Mi a titka?

  • Komoly gondot fordít a bőre ápolására: szerinte a nappali bőrápolás a védelemről, az éjszakai pedig a helyreállításról szól - erre mindennap figyel.
  • Szerinte a szépség titka az, hogy nincs titok. Egyszerűen csak legyünk következetesek: ne dohányozzunk, igyunk sok folyadékot, aludjunk sokat.
  • Kombinálja a kardió- és a súlyzós edzéseket, és rendszeresen jár túrázni a barátnőivel.
  • Minden reggelt egy nagy bögre zöld teával és fehérjedús reggelivel indít.Minden nap eszik egy salátát, de alkalmanként persze eszik csokit és iszik koktélokat is, viszont nem fogyaszt rendszeresen rizst, kenyeret és tésztát.

A modell hitvallása: „csináld 80 százalékban jól az idő 80 százalékában". Ezt a tanácsot érdemes megfogadni, ugye?

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Ezeket olvastad már?

via Prevention

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...