18 kilót hízott betegsége miatt Christina Applegate

A színésznő tavaly augusztusban hozta nyilvánosságra, hogy szklerózis multiplexet diagnosztizáltak nála.

Christina Applegate-nél akkor diagnosztizálták a szklerózis multiplexet, amikor javában zajlott a a Halott vagy című amerikai Netflix-sorozatot fogatása. A színésznő még tavaly augusztusban tudatta a világgal betegségét, most pedig elérkezettnek látta, hogy beszéljen állapotáról a New York Times-ban.

18 kilót hízott betegsége miatt Christina Applegate

Christina Applegate elárulta, hogy mióta megállapították nála az SM-et, 18 kilót szedett magára, és csak bottal tud járni.

18 kilót híztam, és csak bottal tudok járni. Szeretném, ha az emberek tudnák, nagyon is tisztában vagyok mindezzel

– mondta a New York Timesnak.

A színésznő azt is kifejtette, hogy betegségének voltak előjelei, a sorozat első évadjának egyik táncjelenetében például elvesztette az egyensúlyát.

Bárcsak jobban figyeltem volna erre. De honnan tudhattam volna?

– mesélte a színésznő, aki azt is őszintén elmondta: sosem fogja elfogadni a teste változásait, és továbbra is küzd azzal, hogy megeméssze a vele történteket.

Forrásaink voltak.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...