Céline Dion még sosem beszélt ilyen őszintén betegségéről

Az énekesnőnél másfél évvel ezelőtt diagnosztizálták a súlyos betegséget.

Céline Dion 1,5 évvel ezelőtt jelentette be, hogy stiff-person-szindrómát diagnosztizáltak nála, mely egy súlyos autoimmun betegség. Azóta már többször is beszélt a betegségéről, most pedig újra megszólalt a Vogue francia lapszámában.

Céline Dion még sosem beszélt ilyen őszintén betegségéről

Nem győztem le a betegséget, hiszen még mindig bennem van, és bennem is lesz mindig. Remélem, hogy tudományos kutatással rátalálunk egy csodára, egy gyógymódra, de egyelőre meg kell tanulnom együtt élni vele

– mondta az énekesnő, aki hetente ötször jár sport-, fiziko- és hangterápiára.

Celiné elmesélte, hogy a diagnózis után sokszor feltette magának a kérdést,  miért épp őt támadta meg a betegség, és hogy vajon az ő hibája-e, hogy megbetegedett.

Ahogy én látom, két választásom van. Vagy edzek, mint egy sportoló és szuperkeményen dolgozom, vagy kikapcsolok és vége, otthon maradok, hallgatom a dalaimat, és a tükör előtt állva énekelek magamnak. Én azt választottam, hogy az egész testemmel és lelkemmel, tetőtől talpig dolgozom egy orvosi csapattal. A lehető legjobb akarok lenni. Az a célom, hogy újra lássam az Eiffel-tornyot!

A híresség hozzátette, hogy családja elképesztően sokat segít neki, amiért nagyon hálás. Ezen kívül köszönetét fejezte ki, hogy a megfelelő szakemberek foglalkoznak vele és a legjobb kezeléseket kaphatja, meglátásai szerint ugyanis nem minden sorstársa ilyen szerencsés.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Baileys házilag

Ha szeretitek az édes-selymes krémlikőröket, akkor az idei karácsonyi ajándékotok magatoknak legyen az, hogy elkészítitek házilag. Ugyanis sokkal-sokkal finomabb és aromásabb lesz, ...

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...