Sosem gondoltuk volna, hogy Cardi B megeszi ezt az ételt

Nálunk, magyaroknál gyakran készül, így egyáltalán nem undorító vagy visszataszító, azonban néhány kommentelő kiakadt Cardi B vacsoráján.

Cardi B az egyik legszókimondóbb és legbevállalósabb énekesnő jelenleg. És mint legutóbbi Twitter-posztjából kiderült, szívesen eszik olyan ételeket, amelyek kicsit megosztóak. Cardi B tegnap egy pacalból készült ételt falatozott, ami még számunkra, magyarok számára is igen megosztó alapanyag.

Cardi B az apukájától kapta ezt a pacallal készült finom fogást, amit egy körülbelül 15 másodperces videóban mutat be követőinek. De mi is ez pontosan? Bár nagyon hasonlít a magyar pacalpörköltre, ennek ellenére ez egy mexikói finomság, amely Menudo névre hallgat. Lényegében pörköltalap, amit több vízzel öntenek fel, hogy leves legyen belőle, és babot tesznek bele zöldségként. Tehát nem egy nehezen elkészíthető recept.

A poszt alatti kommentekből kiderült, hogy sokak számára teljesen ismeretlen volt ez az étel, néhányan nagyon ki is akadtak, amikor kiderült, hogy a pacal tulajdonképpen a szarvasmarha gyomra.

Ha te azok közé tartozol, akik nem riadnak vissza a pacaltól, és kedvet kaptál Cardi B videója után elkészíteni egy jó pacalpörköltet, hoztunk neked pár fincs receptet:

Pacalpörkölt Márti konyhájából

Sajnos elég ritkán kerül asztalra, pedig nagyon szeretjük. Mi külön főzzük a csülköt hosszú lére eresztve, és külön a pacalt. A kétféle szaft és a különböző főzési idő miatt ...


Még több sztáros tartalom:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...