Csobbanj a nyárba izgalmas programokkal és feledhetetlen élményekkel

Ha nyár, akkor nyaralás! Látogassatok el Bükfürdőre, ahol most egy különleges nyári ajánlatnak köszönhetően fantasztikus élményekkel gazdagodhat az egész család.

Távol-keleti stílusjegyek, finom elegancia és harmónia. 4 épületszárnnyal, hatalmas szabadtéri és beltéri wellnessrészleggel, egészségközponttal, különleges ayurvedikus kezelőkkel, meditációs japán kerttel és tematikus a’la carte étteremmel vár a Caramell Premium Resort****Superior. 2022-ben a szálloda egy különleges nyári ajánlattal rukkol elő, hogy még több élménnyel térhessen haza a család a nyaralásról.

Biztosan jól szórakozik majd az egész család

Mindenki jól érzi majd magát

A színes kikapcsolódási lehetőségek között mindannyiótok megtalálja a kedvére való programot. A gyerekek jól szórakoznak majd a gyermekpancsolóban, amíg a felnőttek kipróbálhatják a változatos szaunavilágot, később az egész család ellátogathat a bowlingpályához, majd este, miután már a kicsik elaludtak, a felnőttek lazíthatnak a hotelben található ízléses bárok valamelyikében, csodálatos koktélok mellett.

Csodás gasztronómiai lehetőségek

A Mandala étteremben svédasztalos reggeli vár benneteket, ahol a megszokott tojásrántotta és felvágottak mellett megkóstolhatjátok a helyben készített amerikai palacsintát erdei gyümölcsös szósszal, illetve a frissen sütött pékárukat is. A hotelben napközben is van lehetőségetek egy kis gasztrokalandozásra. A szálloda Cardamom à la carte éttermében a szezonalitást szem előtt tartó különleges gasztronómiai élményekben lehet részetek minden nap. Két csobbanás között ellátogathat a család a Resort saját cukrászdájába, a Villa Rosatóba. Vacsorára is igencsak bőséges, svédasztalos kínálattal vár a hotel benneteket.

Csodás falatok várnak egész nap a hotel egyik éttermében - Fotó: Réthly Dávid/Nosalty

Extra kaland

A hotel szomszédságában található a Magyarországon egyedülálló, 90 elemből álló Kristály Torony 17 méter magas mászópályája, mely több mint egy kilométer hosszan kanyarog a levegőben. További izgalmakat kínál az óriáshinta, valamint a kalandpark lábánál elhelyezkedő Mini Kristály Torony. A háromszintes mászópályán egyedülálló biztonsági rendszer óvja az adrenalinlöketre vágyókat, így teljes biztonságban élhetitek át a páratlan kalandokat.

Különleges ajánlat

Azért, hogy csodás élményekkel gazdagodhassatok, a Caramell Premium Resort egy varázslatos csomagajánlatot rakott össze a nyárra. Ha minimum 2 éjszakára foglaltok a hotelben szállást, lehetőségetek nyílik megvásárolni a Caramell élménykártyát, mely tartalmaz egy welcome drinket, egy 3 órás belépőt a Kristály Toronyba 2 fő részére, továbbá kerékpárkölcsönzést 2 fő részére 1 óra időtartamra vagy 1 500 Ft értékű SPA kupont/fő.

Itt nézd meg a Bükfürdői Caramell ajánlatait!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...