Cara Delevigne bevállalta, hogy leolvasztja az arcát a világ legcsípősebb szószaival

Cara Delevigne modell és színésznő  bemutatja nekünk, hogyan kell elegánsan viselni, ha a világ legcsípősebb szószait kóstoljuk.

A brit Cara Delevigne-t nem csak az év modelljének választották meg kétszer is a British Fashion Awards-on, hanem a színészetbe is belekóstolt az Öngyilkos osztag és a Papírvárosok című filmek főszereplőjeként, most pedig Luc Besson új filmjében, a Valerian és az ezer bolygó városában tűnik fel. Carát sikerült elcsábítania a First We Feast online magazinnak is, de nem egy menő fotósorozatot lőttek róla, hanem rávették, hogy 10 szupercsípős csirkeszárnyat fogyasszon el a "Hot Ones"című műsoruk kamerái előtt.

Ebben a show-ban csípős szósztól eltorzult arcú sztárokat faggatnak legújabb filmjükről, albumukról, arról, milyen állattá változnának, ha tehetnének, vagy éppen arról, milyen tetkójuk van. A csirkeszárnyak is végig a show főszereplői maradnak, ugyanis minden egyes darabot más és más szósszal ízesítenek, a vendégek pedig a beszélgetés közben értékelik az ízüket és a csípősségüket. Ha kedvet kaptál egy kis csípős csirkeszárnyhoz, itt receptet is találsz hozzá.

Buffalo csirkeszárnyak Nosalty módra

Cara becsülettel állta a sarat, megette mind a tíz szárnyat akkor is, ha a műsor végére teljesen érzéketlenné vált a szájürege, szinte szó szerint sírva könyörgött kegyelemért, és egy idő után már egy pohár mandulatejjel próbálta tompítani fájdalmát.

A valódi hős azonban nem a modell volt, hanem a mosolygós műsorvezető, aki noha éppen ugyanazt falatozta, mint Cara, rezzenéstelen arccal csinálta végig a műsort. Lehet, az ő ízlelőbimbóit már réges-régen leégette a sok csípős szósz.

Ha te is ki akarod próbálni, milyen szószokat kóstolt a sztár, íme, itt vannak, online meg is rendelheted őket. A szószók neve mellett található számok azt jelzik, hány pontot kapnak a Scoville-skálán, ami a paprikák csípősségét méri. Már a 2100-as szám is közepesen csípős szószt jelent, a The Last Dab csípőssége pedig szó szerint mérhetetlen.

Valentina Salsa Picante 2100Crystal Hot Sauce Louisiana's Pure Hot Sauce 3000Aardvark Habanero Hot Sauce 5000Queen Majesty, Scotch Bonnet and Ginger Hot Sauce 9000Hot Ones, Fiery Chipotle 15600Dirty Dicks Hot Pepper Sauce With a Tropical Twist 21000Zombi Apocalypse Ghost Sauce 100000Da' Bomb Beyond Insanity 135600Blair's Mega Death Sauce with Liquid Rage 550000Hot Ones, The Last Dab NEM LEHET MÉRNI

És ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

És akkor most jöjjön Katy Perry melle vacsorára

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...