Cantuccini minden esetre

Cantuccini

Imádjuk ezt az olasz, mandulás biscottit. Ízbolygónál talált recept alapján készítettem, kapásból dupla mennyiséget: egyik felébe mandula, a másik felébe mogyoró került.

Cantucci vagy cantuccini 3.

Bár ez a ropogós csemege az olaszok (Vinsanto) borba mártogatós kedvence, mi Görögországban ettünk először ilyen süteményt. Először az alapreceptet teszteltem, de a fantáziám már ...

Epres-csokis cantuccini

Ezt az olasz eredetű kekszet már gasztroajándéknak titulálom, mert nagyon változatosan lehet elkészíteni, és igen finom! Szoktam vajjal is készíteni, de ez a megoldás költségkímélőbb ...

Fahéjas-mogyorós cantuccini

Házigazda anyukám ugyan német, de teázási szokásait tekintve teljesen alkalmazkodott Angliához. Mindig fekete teát iszik tejjel (belőlem a dolog mindkét része heves ellenérzéseket vált ...

Legújabb receptek

Brownie-toboz sütés néklül

Tobozsütit ilyen módon még biztosan nem készítettél, próbáld ki ezt az egészségesebb verziót most egy zöldség bevonásával - lehet, hogy plusz édesítést sem kíván!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...