Cantuccini
Imádjuk ezt az olasz, mandulás biscottit. Ízbolygónál talált recept alapján készítettem, kapásból dupla mennyiséget: egyik felébe mandula, a másik felébe mogyoró került.
Cantucci vagy cantuccini 3.
Bár ez a ropogós csemege az olaszok (Vinsanto) borba mártogatós kedvence, mi Görögországban ettünk először ilyen süteményt. Először az alapreceptet teszteltem, de a fantáziám már ...
Epres-csokis cantuccini
Ezt az olasz eredetű kekszet már gasztroajándéknak titulálom, mert nagyon változatosan lehet elkészíteni, és igen finom! Szoktam vajjal is készíteni, de ez a megoldás költségkímélőbb ...
Cantuccini 4. - csokis-mangós
Ezt a párosítást még sehol sem láttam, nekünk nagyon ízlett!
Fahéjas-mogyorós cantuccini
Házigazda anyukám ugyan német, de teázási szokásait tekintve teljesen alkalmazkodott Angliához. Mindig fekete teát iszik tejjel (belőlem a dolog mindkét része heves ellenérzéseket vált ...