Újranyit Budapest egyik ikonikus étterme: most az elsők között próbálhatod ki

Az ONYX étterem 4 év után újranyitja kapuit, ráadásul egyedülálló élményt kínál 16 szerencsés „időutazónak", akik az elsők között tesztelhetik az újjászületett étterem fogásait. Hogy mit jelent ez, és hogy kerülhetsz a kiválasztottak közé? Olvass tovább, és mindent elárulunk!

Az ONYX történetében új fejezet kezdődik, mindez pedig egy közös együttműködés eredménye, ugyanis az ONYX és az Onyx Műhely együtt és egymást kiegészítve tálalja elénk a mesebeli fogásokat a jövőben. Ezt megünnepelve november 28-án az Első vacsorára 16 szerencsést várnak éttermükbe, aminek részleteit alább olvashatod.

Az ONYX új élménnyel várja látogatóit/ forrás

4 évvel ezelőtt november 28-án az Utolsó vacsorával búcsúzott vendégeitől az ONYX, és vele együtt az Onyx Műhely is.

Most az újranyitás alkalmából, november 28-án az Első vacsorára 16 vendéget várnak, akik elsőkét tapasztalhatják meg mit gondol az ONYX csapata a múltról, jövőről és a jövő étterméről.

Felhívásukban „Jövő utazókat" keresnek, akik szívesen megosztják a kérdőíven keresztül gondolataikat az időutazásról. Új étlapjuk is erre a koncepcióra épít, hiszen 12 lépésből álló menüsoruk 1765-ben indul, az első étterem megnyitásával és 316-ban ér véget, amikor megtudhatjuk mit fogunk enni 1000 év múlva Budapesten.

A kérdőívet itt találod.

A jelentkezés leadási határideje november 17-e, a kiválasztottakat pedig november 21-én értesítik, de azoknak sem kell elkeseredniük, akik nem kerülnek a kiválasztottak közé, mert különleges lehetőséget kapnak ők is.

Címlapfotó.


Friss híreinkből:

Legújabb receptek

Almakompót cukormentesen

Az almakompótot az év minden napján tudnánk enni, de a téli ünnepi időszakban kimondottan jól párosítható a sült kacsával, vagy más ünnepi ételekkel is. Ősszel készíthetjük ...

Vaníliakrémes máktorta

Ez a torta pl. az ünnepi asztalon is megállja majd a helyét. A kevert tésztába került pl. egy kevés előzőleg megpörkölt mák, mert a mákos bejgli mellett szeretem egy-egy süteményben is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...