Budapest 65 éves cukrászdáját is elvitte a bezáráshullám

A rossz gazdasági helyzet nem kegyelmezett a 65 éves múltra visszatekintő Budapest Cukrászdának sem.

A Budapest Cukrászda egy kedves fővárosi hely, amelyet 1957 óta ugyanaz a család vezet. A Palotanegyedben található létesítmény azonban kénytelen volt bezárni kapuit a vásárlók előtt, mert nem bírták tovább a megterhelő gazdasági helyzetet. A Budapest Cukrászda hiánya sokaknak biztosan fájni fog.

Budapest 65 éves cukrászdáját is elvitte a bezáráshullám / Fotó: Google Street View

Saját Facebook-oldalukon osztották meg a szomorú hírt a cukrászda tulajdonosai: 65 év működés után sajnos kénytelenek bezárni. A Józsefváros portál kérdéseire adott válaszok alapján a bezárás okai a következők:

  • a rezsiköltségek drasztikus növekedése,
  • az alapanyagok drágulása
  • és az infláció.

Forrásunk volt.


Hírek, újdonságok, érdekességek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...