60 éve nyitva tartó bolt zárt be Budapesten

Bezárt a józsefvárosi Liss szódáspalackbolt, mely a Baross utca és a József körút sarkán működött több évtizeden át.

1962-ben nyitotta meg kapuit a józsefvárosi üzlet, a Liss, mely a szódagépek, újratölthető műanyag szódáspalackok és szifonok szakboltja volt. A visszaváltható patronokat már évekkel ezelőtt kivonta a forgalomból a Liss, az már előjele lehetett a mostani boltbezárásnak.

60 éve nyitva tartó bolt zárt be Budapesten

A bolt bezárásáról a Józsefváros című kerületi újság a honlapján számolt be egy videóriportban, melyből kiderült, hogy a nyáron azért még meg-megszaladt a forgalom, a fiatalok is vették a palackokat.

A Liss a saját honlapján is tájékoztatta a vevőközönségét, és azt is elárulta, hogy webshopjából nem tűnik el a szódásszifon, ott továbbra is elérhető a termék.

A társaság az Egyesült Államokban is működtet egy leányvállalatot, amely elsősorban habszifonokat forgalmaz, de a szortimentben szerepelnek szódáspalackok és patronok is.

Forrásunk is.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...