Bryan Adams keresetlen szavakkal esett neki a húsevőknek

A híres énekes nem válogatta meg a szavait, amikor beszólt a húst fogyasztóknak és felszólította az embereket, hagyják abba a bálnavadászatot, mert tönkreteszik a bolygót.

A híres zenész és fotós, Bryan Adams régóta a vegánok táborát erősíti, most pedig beszólt mindazoknak, akik állatokat ölnek meg azért, hogy finom falatokat fogyaszthassanak, ezzel ugyanis "elcseszik az egész földet".

Instagram oldalán egyik legutóbbi figyelemfelkeltő bejegyzésében egy pólót visel, amin a következő felirat olvasható: "Kérlek hagyjátok abba a bálnagyilkolást!".

A poszt alatt pedig az állattenyésztésről is megosztotta a gondolatait. Aggodalmát fejezi ki azzal kapcsolatban, hogy ezeket az általa csak "csodálatos óriásként" emlegetett állatokat még mindig levadásszák élelmezési célokra olyan országokban mint Japán, a Feröer-szigetek vagy Norvégia.

A teljes posztért katt a képre:

via GIPHY

Bryan Adams többször is beszélt már a nyilvánosság előtt anövényi alapú étrend előnyeiről, és arról, miért lett ő maga is vegán, hogyan hat ez a saját egészségére, és mennyi pozitív hatással bír a környezetünkre is.

Az énekes mindig is kiállt az állatok jogaiért, ő maga is kutyák között nőtt fel, akikre mindig családtagként tekintett, erről korábban nyilatkozott a PETA-nak. Már fiatalon elítélte az állatokkal való kegyetlenség legkisebb formáját is, később pedig rájött, csakis azzal tud azonosulni, ha teljes mértékben kizárja a húst az életéből, és vegán lesz.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Getty

via

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...