Bradley Cooper újra séfet alakít!

Újabb nagyköltségvetésű mozi a láthatáron, ami nagy eséllyel elvarázsolja majd a kulináris élvezetek és a hollywoodi sztárparádék rajongóit.

Az élet ízei tavalyi meglepetéssikerét követően októberre várható az eredetileg Adam Jones címen tervezett, majd Burnt-re átnevezett újabb főzős mozi, melyben az ügyeletes hollywoodi sármőr, Bradley Cooper játssza Adam Jonest, a séfet, aki zűrös magánéletével (folyamatos kábítószerezésével és díváskodó viselkedésével) tönkreteszi karrierjét. A film sztorija szerint azonban Jones összeszedi magát, visszatér Londonba, ahol elhatározza, hogy újra a csúcsra járatja séfkarrierjét, és megpróbál összerántani egy ütős csapatot a világ legjobb éttermének megnyitásához. A terv három Michelin-csillag bezsebelése...

Cooper mellett feltűnik többek között Sienna Miller (Factory Girl, A szerelem határai), Emma Thompson (Értelem és érzelem), Omar Sy (Életrevalók), Daniel Brühl (Hajsza a győzelemért), Jamie Dornan (A szürke ötven árnyalata) és Uma Thurman (Kill Bill) is majd a vásznon, így szinte borítékolható, hogy az október 23-án a mozikba kerülő film ha másban nem is, az egy jelenetre jutó híres színészek számában mindenképpen emlékezetesnek bizonyul majd.

A film címének elnevezése körül akadt egy kis bonyodalom is: a Sony Pictures felszólította a John Wells rendezte film alkotóit, hogy az eredetileg a Chef (A szakács) címre keresztelt filmet nevezzék át, mivel tavaly ugyanezen néven mutatták be Jon Favreau amerikai vígjátékat, A séfet. Így lett a Cooper főszereplésével leforgatott filmből Adam Jones, majd egy újabb csavarral (véglegesen) Burnt (azaz kiégett, odaégett) - ezzel a címmel érkezik idén ősszel a mozikba.

Bradley Coopernek egyébként nem ez az első munkája, amiben egy lecsúszott szakácsot alakít: 2005-ben az amerikai Kitchen Confidential sorozatban már eljátszotta Jack Bourdaint, a sikeres szakácsot, aki a kokain/nők vonalán való lecsúszása után szintén egy étterem vezetésére kapott felkérést, ahol 48 óra alatt kellett egy profi csapatot felvennie maga mellé.

Legújabb receptek

Növényi vaj

Egy tejfehérje érzékeny vagy vegán sokszor álmodozik a vajról. Akár pirítóson, akár főzéshez vagy sütéshez elengedhetetlen. Ha most mással próbálkoznál, mint a bolti margarin, akkor ...

Hortobágyi kolbászos palacsinta

A hortobágyi húsos palacsinta egy magyar ételspecialitás, amit pörkölttel szoktak tölteni, na most én kolbászos töltelékkel készítettem, ami igen ízletes lett, az egyébként is finom ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Ezt neked is tudnod kell, ha szereted a banánt: fontos...

Már érvénybe lépett az Európai Unió új szabályozása, ami egy kis megnyugvást jelent majd a vásárlók számára. Arról már korábban is írtunk, hogy kötelező megjelölni a gyümölcsök származási helyét, de a banánnal kapcsolatban további információkat kell feltüntetni a címkén.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!