Egy bornak is lehet izgalmas története - borkóstolással egybekötött koncertek várnak a Sociétében

Május 9-től indul a Société Wine stories & Jazz. A beszélgetésekkel és koncerttel egybekötött borkóstolón hazai borászokat ismerhetünk meg a gyönyörű Société épületében. 

Csak Erdőbényén 12 borász van, akik nem beleszülettek a szakmába, nem borásznak tanultak, hanem életük egy pontján úgy döntöttek ezzel kezdenek foglalkozni.
A Société Talks mintájára május 9-én indul a Société Wine stories & Jazz beszélgetéssorozat, ahol a meghívott vendégek 3-3 bort fognak bemutatni, néhány izgalmas sztori kíséretében, amiből kiderül, mi vezette el őket a borkészítés útjára.
A bemutatott borokat természetesen meg is kóstolhatják az érdeklődők, amelyek mellé a Société séfjei hozzájuk illő falatokkal készülnek. És ha már a párosításokról van szó, a jazz sem hiányozhat: ezúttal a Krecsmáry – Molnár – Sági Trió fog zenélni a beszélgetés után.
Sági Viktor többször megfordult már a Société Jazz Sessionjében, ezúttal pedig egy friss trió debütálással érkezik: Molnár Benczével (billentyű) gyakran áll együtt színpadra (Jazzbois, Amoeba), viszont Krecsmáry Zsolttal most fognak először együtt zenélni. Ahogyan Viktortól már megszokhatták a hallgatók, a kortárs jazz és urbánus, aszfaltszagú tánczenék leheletkönnyű elegyére lehet majd számítani tőlük, finom elektronikával meghintve.
További információk és jegyvásárlás a Société Budapest oldalán.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...