Borhab eperrel

A Konyhafőnök mai párbajában egy borhabot készítettek a versenyzők. Míg Murad a díszítéssel, Tánya a habosítással foglalkozott többet, és végül ez hozta meg a sikert számára.

Zabaglione eperrel - olasz borhabrecept

Hozzávalók 4 főre

Elkészítés

  1. A tojások sárgáját elkeverjük a cukorral és a borral.
  2. Vízgőz felett habverővel folytonosan kevergetve, kissé verve krémmé főzzük. A zabaglione akkor kész, amikor habos krémmé válik, térfogata megnő.
  3. A mosott száraz epreket félbevágjuk, poharakba tesszük, és rákanalazzuk a zabaglione-t.

Tudj meg többet A Konyhafőnök adásáról itt!

Legújabb receptek

Diós csokoládétorta cukormentesen

A cukorbetegeknek és a lisztérzékenyeknek sem kell lemondani egy finom tortáról. A tésztája gluténmentes, mivel lisztet nem tartalmaz, a krém pedig eritrittel készült. Persze nemcsak a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...