Borászok viadala

A Buddha-Bar borringjében két híres borvidékünk fiatal borászai csapnak össze. Badacsony vagy Villány? Laposa Bence vagy Kiss Gábor? Ki készíti a finomabb nedűket? (x)

Igazán izgalmas gourmet kóstolón vehetsz részt, ha a Buddha-Barba mész! A Borpárbajon ugyanis a két legismertebb hazai borvidék ifjú titánjai csapnak össze! Badacsony „képviseletében" Laposa Bence mutatja be borait, Villányból pedig Kiss Gábor varázsolja el a résztvevőket. Melyik a jobb? Nem kell választanod, hiszen a lounge hangulatú borkóstolón mindegyik különlegességet megkóstolhatod. A boresten chill-out zenére élvezheted az ízeket, majd DJ Tony pörgős Buddha-Bar zenét kever – nem a poharakba, hanem a táncparkettre!

A Borpárbaj@Buddha-Bar menüje

6 bor – 6 étel

  1. Laposa Bence: Irsai Olivér 2012 és Ropogós indiai sült zöldségek zöldalmás-mentás csatnival
  2. Laposa Bence: Badacsonyi Szürkebarát 2012 Special és Kalifornia tekercs, csípős Buddha-Bar szósszal
  3. Laposa Bence: Rizling válogatás 2011 és Pirított tonhal japán tésztával, lazackaviárral, yuzu szósszal
  4. Kiss Gábor: Cabernet Sauvignon 2011 és Grillezett bárányborda céklával és bodzavirággal
  5. Kiss Gábor: Merlot válogatás 2006 és Borjú bélszín szarvasgombás padlizsánpürével, Marhahátszín spárgás polentával
  6. Kiss Gábor: Code 2011 és Sajttál rebarbara lekvárral, pirított dióval

A különleges boresten a NoSalty csapata is ott lesz, ha nem tudsz eljönni, olvasd el beszámolónkat!

Még több infót itt találsz a Borpárbajról >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...