6 boltban is kapható élelmiszer, amivel nem éri meg házilag vesződni

Ha nagyon otthonkészítés-pártiak vagyunk, könnyen beleeshetünk abba a hibába, hogy tényleg, de tényleg mindent házilag szeretnénk előállítani. Pedig nem minden éri meg ám a fáradtságot.

Több okból is ellenezhetjük a bolti élelmiszereket: nem olyan finomak, nem olyan különlegesek, mint a házilag készítettek, gyakran drágábbak is, és tele vannak ismeretlen, de minimum furcsa hozzávalókkal. Ezek az állítások az esetek nagy részében tényleg megállják a helyüket, de nem mindig. Vannak ugyanis olyan bolti élelmiszerek, amelyek sok időt megspórolhatnak nekünk, ráadásul költségek és tápanyag szempontjából is jó választásnak bizonyulnak, otthoni megmunkálásuk pedig túl sok macera lenne. Lássuk, melyek ezek!

Nézd meg galériánkban az élelmiszereket:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több tipp a konyhai alkotáshoz:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...