Elég nehéz a mai világban kellően lelassítani ahhoz, hogy nyugodtan, békésen, egészséges tempóban fogyaszthassuk el minden étkezésünket. Pedig több szempontból is érdemes odafigyelni erre.
Nincs is annál rosszabb, mint amikor egy apró bakin csúszik el a gondosan elkészített étel. Például a túl korán a serpenyőbe dobott fokhagymán, ami emiatt keserű lesz. Napi Tippünkből megtudhatod, hogyan időzítsd a fokhagyma elkészítését főzés közben.
Ha te is nagy gondot fordítasz kerted szépségére és fáid egészségére, akkor olvass tovább, és tudd meg, melyik az a 3 mediterrán növény, mely nálunk is megél, de nem ajánlott őszi metszése.
Az ötödik x-en túl sajnos mindenkinek szüksége van némi anyagcsere-gyorsításra, ha nem akarja, hogy havonta többet mutasson a mérleg alatta. Lássuk, ötven éves kor felett mely élelmiszerek segíthetnek e téren!