Ilyen még nem volt: itt az éttermi minőségű, fagyasztott nápolyi pizza

Hiánypótló termék: itt a nápolyi kemencében elősütött, prémium fagyasztott pizza. Ilyet még tuti nem ettél!

A ‚Do It Yourself“ pizza kit után újabb kreatív megoldás, hogyan juthatunk percek alatt friss, éttermi szintű pizzához otthon: itt a BLITZ.FROZEN.!

A Blitz Pizza Budapest is azok közé tartozott a pandémia első hullámakor, akik nem a házhozszállításban látták meg a legnagyobb lehetőséget.

Szerintük ugyanis a pizza frissen jó, a tökéletes Blitz-élményből pedig nem akartak engedni.

Elsőként jelentek meg otthon összerakható pizzaszettjeikkel a futótűzként terjedő meal kit-ek világában az országban, és azóta is megállás nélkül szállítják hétről hétre a hosszan, kovásszal kelesztett bucit és a többi minőségi hozzávalót, hogy nekünk otthon már csak a pizzasütés kreatív részével kelljen foglalkoznunk.

Liptay Dávid, a Blitz alapítója

A jó minőségű fagyasztott pizza nem újdonság, külföldön már több pizzázó is meglátta az ebben rejlő lehetőségeket, itthon viszont egyelőre egy olyan picai rés, amire egyértelműen van igény.

Ebben látta meg a Blitz alapítója Liptay Dávid a lehetőségeket, aki már majdnem egy éve kísérletezik a tökéletes termék megalkotásával.

A kovásszal kelesztett pizzatésztára a Blitztől megszokott kiváló alapanyagok kerülnek, ezt sütik majdnem készre az 500 fokos, fatüzeléses nápolyi kemencében, majd egy fél órás gyorsfagyasztás után már kész is.

Ezután gyakorlatilag ugyanúgy működik, mint bármelyik fagyasztott pizza, 10 perc az előmelegített sütőben, és fogyasztható.

BLITZ.FROZEN

„Csak úgy, mint a DIY esetében, a fagyasztott pizza gondolata is már évekkel ezelőtt a fejünkben volt, de most, hogy a piaci helyzet megkövetelte egyértelművé vált, hogy lépnünk kell.  A pizza kitek esetében bebizonyosodott, hogy van rá igény, sokan választják ezt az opciót pizzarendelés helyett. Nem csak mert így friss pizza lesz a végeredmény, de programnak is szuper. Ezen felbuzdulva döntöttünk úgy, hogy a Frozen pizzának is van létjogosultsága“ – mondta el Liptay Dávid, a Blitz alapítója.

Saját webshopjukon keresztül tudjuk leadni az előrendelést, és minden héten pénteken  szállítják nekünk a fagyasztott pizzát.

Egyelőre háromfélét rendelhetünk: egy hagyományos Margherita (Margit – 3500 Ft/2db), enyhén csípős olasz szalámival készült Salamit (4200 Ft/2db) vagy pedig a három féle sajttal készült, fehér alapú Cheesus névre keresztelt pizzát (4500/2db) valamint egy TRY THEM ALL! csomaggal is készültek a mindhárom verziót tesztelni vágyóknak.

Több információ itt!

Címlapfotó via.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...