A Blahalouisiana énekesnője mennyei mákos répatortával robbant be a #HÁZIMENZA LIVE-ba

Schoblocher Barbara, énekesnő egy főétellel és egy gluténmentes desszerttel lopta be magát a #HÁZIMENZA LIVE nézőinek szívébe. 

Tegnap mind a rizottó szerelmesei, mind a desszertkedvelők jól jártak, a #HÁZIMENZALIVE-jában Schoblocher Barbara, a közkedvelt zenekar, a Blahalouisiana énekesnője ugyanis mindkét témakörben igazán megnyerő fogást hozott, egyenesen saját konyhájából. ANosalty Instagramjánti is visszanézhetitek, miként kerül az asztalra a selymesen krémes gombás-cukkinis rizottó és agluténmentes mákos répatorta, Barbi módra!

A #HÁZIMENZA LIVE videóját ITT nézhetitek meg:

A Nosalty#HÁZIMENZA Facebook-csoportja a karantén első napjaiban született, és célja, hogy többek közt gyors és költséghatékony receptekkel, hasznos tippekkel, valamint kreatív ötletekkel várja azokat az olvasókat (is), akik a kialakult helyzet miatt ragadnak először fakanalat, de azokat is, akik már haladók.

Emellett aNosalty Instagramjánelindult a #HÁZIMENZA LIVE is, melyben a koncepció szintén az otthonfőzés. Az élővideós sorozatban a csoport tagjainak közismert és civil tagjai jelentkeznek hetente többször live-videóval, melyben beavatják a követőket abba, hogy náluk hogy működik a #HÁZIMENZA. A saját konyhájában élőben főzött és osztott meg hasznos tippeket vagy szuper gondolatokat az otthonfőzés jegyében többek közt Eke Angéla, Hédinke, Caramel és Szilágyi Szilvi, Puskás Peti és Dallos Bogi, Gáspár Bea, Kiss Ramóna,Anzselika Habpatron,Palya Beavagy három csodanő, Szabados Ági, Tücsi és Horváth Alexandra.

A #HÁZIMENZA LIVE hétfő kivételével minden nap jelentkezik este 7 óra környékén, tartsatok velünk aNosalty Instagramján!

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...