Mostantól nem kell félnünk, hogy kiömlik az ebédünk a kocsiban

Ha veled is előfordult már, hogy kiborult az étel, amit a kocsidban szállítottál haza, akkor ezért a találmányért nagyon hálás leszel.

Mindenkinek különböző trükkje van arra, hogyan helyezze el az ételt úgy a kocsiban, hogy ne boruljon ki. Persze sokszor így is megtörténik a baleset egy hirtelen fékezésnél vagy egy nagyobb, ívesebb kanyarnál. De mit lehet tenni annak érdekében, hogy épségben tartsuk az ételeinket? A válasz a zacskókhoz tartozó biztonsági öv, amely biztosítja, hogy az út során egyetlen egy falat se ömöljön vagy guruljon ki belőle.

Az atlantai Dan Stevenson által tervezett egyszerű, de okos „BAGO” biztonsági öv az élelmiszerzacskókra rögzíthető, és megoldja azt a mindenki által ismert problémát, hogy az étel kiesik az ülésből és kiszóródik.

Stevenson szerint a bilincs egy „erőteljes, fémből készült” darab, amely még „szoros kanyarokban és változó sebességeknél is megvédi a zacskót" – írja az nlc.hu.

Igazából azért nagyon hasznos ez a találmány, mert biztonságosabbá teszi az utazást, hiszen a sofőrnek nem kell arra figyelnie, hogy ne ömöljön ki a fogás, amit szállít. Ráadásul amiatt sem kell rettegni, hogy takarítanunk kell a kiömlött ételmaradékot.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„A minőségből, csak azért, hogy a süti olcsóbb legyen, nem...

Balatonfüred előtt egy megállóval, Arácson tesz le bennünket a vonat, ahol egy mézeskalács-házikóra emlékeztető épületben működik Kara Zsuzsanna cukrászdája. Porcukorillat és igazi cukrászdahangulat vár bennünket, no meg finom és mindig friss sütemények. A cukrászdára cserélt mérnökdiplomáról, a minőségi alapanyagok nélkülözhetetlenségéről, és arról is beszélgettünk, hogy a vendéglátásba sem kell belehalni.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!