Kreatív séfként London egyik vezető catering-cégének a tagja. Pályafutását ugyancsak egy catering-cégnél kezdte, melyet akkoriban Harmath Csaba vezetett. Ő nyitotta fel József szemét, hogy a gasztronómia mennyire színes és sokrétű. Ezt követően Pethő Balázs kezei alatt tanulta meg az apróbb fortélyokat, s Balatonszemesen Csapody Balázs és Jahni László mellett jött rá: lehet családias hangulatban is dolgozni. Ezután került Lyonba, majd onnan Londonba. Tavaly a párizsi Museé d’Orsay éttermében három hónapon keresztül József menüjének a tolmácsolásában ismerkedhettek meg a látogatók a magyaros ízekkel. A dédelgetett álma: "8-10 éven belül nyissak egy szakács- és felszolgálóképzőt magyar és külföldi szakemberekkel azoknak, akik majd biztosítják a magyar gasztronómia jövőjét."
Éttermek, ahol eddig dolgozott: NICOLAS LE BEC, LYON, FRANCIAORSZÁG LA CUISINE DE JOEL ROBUCHON LONDON, ANGLIA FOOD SHOW LTD, LONDON, ANGLIA